+90 (216) 447 47 62
info@kayrayalitim.com.tr
Gipaş San Sit. E Blok No:12 Tuzla/İST
Bizi Takip Edin:

2021 Sprey Poliüretan Köpük Fiyatları

Poliüretan Köpük Fiyatları

Poliüretan köpük, sıvı halde bulunan ve uygulama sonrasında form değiştirerek köpük halini alan bir yalıtım malzemesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Pek çok alanda kullanılmakta olan poliüretanın başarılı sonuçlar verdiğini söylemek mümkündür. Bu nedenle birçok insan poliüretan köpük fiyatları konusunda bilgi sahibi olmak istemektedir.

Fiyat konusunda açıklama yapmadan önce poliüretan köpüğün ne olduğu ve hangi alanlarda tercih edildiğini ifade etmek gerekmektedir. Alman bilim insanı Otto Bayer tarafından keşfedilen polimer, organik üniteler zincirinden meydana gelen bir polimer olarak karşımıza çıkmaktadır. İzolasyon konusunda başarılı sonuçlar veren ürün, birçok alanda kullanılmaktadır.

Poliüretan Köpük Nedir?

Poliüretan köpük nedir sorusu, ürünün neyden üretildiği ve hangi alanlarda kullanıldığını anlamaya yardımcı olacak bir soru olarak görünmektedir. Hızlı kürleşme özelliğine sahip olan ürün, sızdırmazlık sağlamak adına geliştirilmiş olmakta ve dolgu köpüğü ile yüksek kaliteli montaj malzemesi şeklinde kullanılmaktadır.

Kapı, pencere kasaları, sıcak ve soğuk su borularının izolasyonu, teras izolasyonu, çatlak ve deliklerin kapatılması, elektrik tesisatları olmak üzere pek çok alanda poliüretan köpüklerin tercih edildiğini görmek mümkündür. Çift bileşenli bir yalıtım sistemi olan poliüretan köpük, sprey formunda satılmakta ve sahip olduğu formdan dolayı kullanım kolaylığı sağlanmaktadır. Peki poliüretan köpük kullanım amaçları nelerdir

Sprey Poliüretan Köpük Fiyatları:

  • 3 CM SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK FİYATI : 45 ₺
  • 4 CM SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK FİYATI : 52 ₺
  • 5 CM SPREY POLİÜRETAN KÖPÜK FİYATI : 58 ₺

*Uygulama fiyatları temsilen verilmiş olup uygulanacak alan ve yere göre değişkenlik göstermektedir. En uygun fiyat ve kaliteli iş için hemen 0 (216) 447 47 62 ‘no lu telefonu veya 0 (542) 588 38 38 ‘no lu GSM hattımızı arayıp bizlere ulaşabilirsiniz.

Sprey Poliüretan Köpük Sarfiyat Tablosu

KALINLIK METRAJSARFİYAT
3 CM KALINLIKTA100 METREKARE130 – 160 KG
4 CM KALINLIKTA100 METREKARE180 – 200 KG
5 CM KALINLIKTA100 METREKARE220  – 240 KG

Poliüretan Köpük Kullanım Amaçları Nelerdir?

Genel olarak yalıtım konusunda ön plana çıksa da farklı amaçlar için kullanıldığı bilinmektedir. Bu bağlamda her çeşit alandaki ses, su ve ısı yalıtımının sağlanması adına poliüretan köpüğün tercih edildiğini söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra derz dolguları, ilaç sanayi, zemin uygulamalarında da kullanılan ürün, çatlak ve deliklerin kapanmasını da sağlar. Bu nedenle genel olarak yalıtım, yapı güçlendirme, tesisat gibi amaçlarla kullanılmaktadır.

Poliüretan Köpük Fiyat
Poliüretan Köpük Fiyat

Poliüretan Köpük Hangi Alanlarda Kullanılır?

Poliüretan köpük hangi alanlarda kullanılır sorusu, ürünü kullanmak isteyen kişilerin merak ettikleri sorulardan bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Dayanıklılık seviyesi oldukça yüksek olan poliüretan köpüğün birçok alanda kullanıldığını ve başarılı sonuçlar verdiğini söylemek mümkündür. Poliüretan kullanım alanlarını genel olarak şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Yapıştırıcı yapımında
  • Diletasyon alanlarında
  • Askeri ve savunma sanayiinde
  • Hissedilebilir yüzeylerde
  • Otomotiv sektöründe
  • Derz dolgularında
  • Ahşap bir görünüme sahip imitasyon malzeme imalatında

Poliüretan köpük kullanım alanları:

  • Sıcak ve soğuk su borularının izolasyonlarında
  • Elektrik tesisatlarında
  • Çatlak ve boşlukların doldurulmasında
  • Delik, boşluk ve çatlakların izole edilmesinde
  • Çatı ve terasların yalıtımında

Bu alanlarda poliüretan köpüğün kullanıldığını ifade etmek gerekmektedir.

Poliüretan Köpük Özellikleri

Poliüretan köpük, avantajlı pek çok özelliğe birden sahip olduğu için çeşitli alanlarda bu dolgu malzemesinden faydalanılmaktadır. Poliüretan köpük özellikleri genel hatlarıyla şu şekilde sıralanabilmektedir:

  • Sızdırma yapmamakta olup başarılı bir yalıtım malzemesidir.
  • Yüksek basınca karşı yüksek bir dayanıklılık seviyesi bulunmaktadır.
  • Uzun ömürlüdür ve kolay kolay bozulmadığı görülmektedir.
  • Nem ve su tutma konusunda başarılıdır.
  • Derzsiz tek parça halinde uygulanmaktadır.
  • Kimyasallar ile tepkimeye kolay kolay girmemektedir.
  • Isı iletim katsayısı oldukça düşüktür. Bu nedenle ısı yalıtımı konusunda çok başarılıdır.
  • Sprey formundadır ve uygulama sonrasında köpük formuna ulaşmaktadır.
  • Hızlı bir şekilde uygulanmakta ve kolaylıkla temizlenmektedir.
  • Ürün kurumadan özel poliüretan köpük temizleyicilerle temizlenmesi önerilmektedir.

Sahip olduğu özellikler, ürünün başarılı bir yalıtım malzemesi olmasını olanaklı hale getirmektedir.

Poliüretan Köpük Fiyat
Poliüretan Köpük Fiyat

Poliüretan Köpük Avantajları

Poliüretan köpüğün sahip olduğu özellikler, bu ürünün oldukça avantajlı bir yapıya sahip olmasını sağlamaktadır. Yalıtım konusunda yüksek bir başarı oranına sahip olan poliüretan köpük, bireysel kullanım açısından uygundur. Kolay bir şekilde kullanılabilen poliüretan köpüğün kullanımı esnasında kişilerin dikkat etmesi çok önemlidir.

Poliüretan köpük avantajları içerisinde pek çok madde bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi nem ve su tutma konusunda başarılı olduğudur. Bunun yanı sıra ısı iletim katsayısı çok düşük olduğu için ısı yalıtımı bağlamında çok başarılıdır. Bu avantajlar, ürünün pek çok alanda kullanılmasını olanaklı kılmaktadır. Bunun yanı sıra ürünü kullanan kişiler, yaptıkları yorumlar ile birlikte üründen aldıkları verimleri başkaları ile paylaşmaktadır. Peki ürün ile ilgili yorumlar nelerdir?

Sprey Poliüretan Köpük Yorumları

Poliüretan sprey kullanmak isteyen kişiler, sprey poliüretan köpük yorumları ile ilgili araştırma yapmakta ve yorumlar dahilinde ürünü temin etmektedir. Birçok insan, poliüretan köpüğün ısı kayıplarını en aza indirdiğini ve bu nedenle ısı yalıtımı konusunda çok başarılı olduğunu ifade etmektedir. Bunun yanı sıra ısı yalıtımı konusunda tasarruf sağlandığı ve bu nedenle kullandıklarını belirtmektedir.

Poliüretan Köpük Fiyat

Poliüretan köpük fiyat, ürün ile ilgili merak edilen hususların başında gelmektedir. Bilindiği üzere her ürünün fiyatını etkileyen çeşitli etmenler bulunmaktadır. Bu etmenler, ürün dahilinde net bir rakam söylenmesini olanaksız kılar. Çünkü ürünlerin boyutları ve türleri değişmekte, bu ise fiyat konusunda tek bir rakama ulaşılmasını engellemektedir.

Öte yandan yalnızca ürünü satın almak ile ürün dahilinde hizmet satın almak arasında çeşitli farklar bulunmaktadır. Bu nedenle fiyat konusunda değişkenlikler olduğunu ve bu değişkenliklerin göz önünde tutulması gerektiğini ifade etmek gerekmektedir.

Poliüretan Köpük Varil Fiyatı

Bilindiği üzere poliüretan köpüğün üretilmesinde ön plana çıkan markalar farklıdır. Her bir marka, işçiliği de katarak fiyatlandırma çalışmaları yapmakta, bu da ürünün fiyatlarında farklılıklar oluşmasına neden olmaktadır. Genellikle sprey şeklinde satışa sunulan poliüretan köpüklerin bireysel kullanım açısından uygun olduğunu ifade etmek mümkündür. Fakat şirketler bazında düşündüğümüzde daha büyük hacme sahip ürünlerin tercih edildiğini görmek olanaklıdır.

Poliüretan köpük varil fiyat, çeşitli faktörlerden dolayı değişmekte olup kişiler, fiyatları takip etmek durumundadır. Pek çok insan ve inşaat firması tarafından tercih edilen ve başarılı sonuçlara ulaşılmasını olanaklı hale getiren poliüretan köpüğün son zamanlarda kullanım alanlarının genişlediğini söylemek mümkündür.

Fiyat teklifi almak soru ve görüşleriniz için hemen bizimle iletişime geçin.
Bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.

Bir cevap yazın

Review

*